Reglo

A Reglo, WALL-MAN és LIFTMAN fantázianévvel gyárt emelő és szállítóberendezéseket, amelyek ideális eszközei, a festőkabinoknak és előkészítő állásoknak, akár tűzveszélyes környezetben is.


 BLOWTHERM honlapja

A DEWA Zrt., Blowtherm gyártmányú zárt fülkék, gáz- és oljfűtésű hőlégfúvók, melegvizes kazánok vevőszolgálatát és folyamatos karbantartását látja el.


 

A KREMLIN-REXSON Franciaország egyik legnagyobb szivattyú és festő berendezés gyártója. Gyártmányai között megtalálhatók a magas nyomású, és a levegőporlasztású szórási eljárások is, szivattyúi többségét sűrítettlevegő működteti.
A KREMLIN-REXSON anyagellátó és szállító szivattyúk széles választékát kínáljuk különböző szállítási teljesítménnyel, 1 bar-tól akár 1000 bar nyomásig. Alkalmazási területük igen széles, amelyből kiemelkedik a festékszórás, a különböző festékek, technológiai folyadékok szállítása, csővezetékek nyomáspróbázása, de ezen túlmenően is számos alkalmazási lehetőség kínálkozik.
 

A SAMES Technologies több mint 50 év tapasztalattal a háta mögött a világ egyik vezető elektrosztatikus szóró eszköz gyártója. A termékek között megtalálhatóak nedves- és por elektrosztatikus szóró berendezések, kézi illetve automata kivitelben is. A elektrosztatikus szórópisztolyok, szóróharangok mellett a gyártó termékei között megtalálhatóak a porszóró kabinok, gyors színváltási funkcióval.
 

 Filcar logo

A FILCAR olasz cég, autó szervizek, garázsok  stb számára gyárt, por és füstgázelszívókat, energiakonzolokat, kiegészítőket.


 vissza