Az Industrial típusú előkészítő állások kialakítása és működése azonos a személygépjármű előkészítő helyeken telepített Genius típussal, csak méreteiben tér el.

“A”rendszer:                                                                                                               Egy- vagy több elszívó/keringtető ventilátor, amely az elszívást illetve a belső levegő keringetést biztosítja, oldalsó elszívással.

“B”rendszer:                                                                                                             Egy- vagy több elszívó/keringtető ventilátor, amely az elszívást illetve a belső levegő keringetést biztosítja, alsó elszívással, tüzihorganyzott rácsokon keresztül, festék leválasztó szűrőkkel.

“C”rendszer:                                                                                                            Egy- vagy több csak elszívó ventilátor, amely az elszívást biztosítja, alsó elszívással, rácsokkal, festék leválasztó szűrőkkel.

Mindhárom verzióhoz külön opcióként ajánlott a frisslevegős légpótlás, valamint telepíthető két, vagy több ventillátoros gáz vagy olaj üzemű, illetve melegvizes BLOWTHERM ipari gépészettel a közvetlen helyi temperálás érdekében.

BLOWTHERM INDUSTRIAL előkészítő állások

 

vissza