Jelenleg 4 divízió oldja meg a felmerülő feladatokat.

  • Ipari felületkezelő és festő berendezések
  • Festőfülke
  • Szórástechnika
  • Fűtéstechnika

A négy divízió egymással szorosan együttműködve dolgozik, úgy ahogy a témakörök is számos ponton kapcsolódnak egymáshoz, de egyéni irányokat is mutatnak.

Oldal tetejére ^

Az ipari felületkezelő és festőberendezések divízió különböző méretű  és festéstechnológiájú komplett festőműhelyeket, festősorokat tervez és kivitelez az engedélyeztetéstől a berendezés beüzemeléséig.

A divízió tevékenységének a festőüzemi elszívó falak gyártása és forgalmazása szintén fontos részét képezi. Ezek száraz, vagy nedves leválasztású szűrőrendszerrel rendelkeznek, amely megköti a festés során “mellészórt” festékrészecskéket. A felszabaduló oldószergőzök ártalmatlanításáról aktívszenes szűrőegység gondoskodik. Alkalmazásuk (akár a technológiai, akár a munkavédelmi vagy környezetvédelmi szempontok miatt) úgyszólván elkerülhetetlen bármely korszerű festőműhelyben.

A kifogástalan működéshez cégünk a (már említett) szükséges levegőszűrő anyagokat is biztosítja.

A festőfülke divízió a BLOWTHERM gyártmányú zárt fülkék értékesítését, vevőszolgálatát, és folyamatos karbantartását végzi.

Oldal tetejére ^

Ezek legnagyobb vevője az autó-fenntartó ipar, de egyre szélesedik a vevőkör, mert napjainkban a bútoripar és néhány egyéb alkalmazás is megkívánja azokat a körülményeket, amelyeket zárt fülkéink kínálnak. Ezek közé tartozik a tökéletesen pormentes szűrt levegő, a beállítható mértékű túlnyomás, az intenzív – holttér mentes – légcsere, és a pontosan programozható belső hőmérséklet is. A fülkék széles méretválasztékban állnak rendelkezésre, és a különböző választható altarnatívák is nagy számú variációs lehetőséget kínálnak.

A fülkék karbantartásához, szervizeléséhez hozzátartozik a folyamatos szűrő ellátás is.

Oldal tetejére ^

A SPERITEX szűrőgyártó cég képviseletéhez a fülkékhez szükséges EU5, EU4 illetve PAINTSTOP (EU3) minőségű levegő szűrő anyagok biztosítják a folyamatos raktárkészletet, de a gyár termékei között megtalálhatók a legszélesebb igényeket kielégítő anyagok és konstrukciók is, igény szerinti méretválasztékban. Ez a kínálat az ipari festék és porszűrés, valamint a klima berendezéseken túl is, gyakorlatilag bármilyen igények kielégítésére alkalmas.

A PRO CABIN pormentesítő folyadék feladata, hogy a levegőbe került port, szennyeződéseket megkösse, ezzel tisztítva a technológia légterét. További eredménye, hogy a felület amelyet az anyaggal kezeltünk, vízzel könnyedén tisztítható. E-tulajdonságának pl. a festőfülkék festékkel szennyezett oldalfalainál, lámpaüvegeinél vesszük hasznát.

Az anyagnak beton- és egyéb padlók pormentesítésére alkalmas variánsa is létezik.

 

Oldal tetejére ^

A szórástechnika divízió az iparban előforduló festési, ragasztási, és egyéb (a folyadékok elporlasztását igénylő) technológiákhoz kínál berendezéseket. Ehhez két jelentős céggel állunk képviselői kapcsolatban.

A KREMLIN-REXSON Franciaország egyik legnagyobb szivattyú és festő berendezés gyártója. Gyártmányai között megtalálhatók a magas nyomású, és a levegőporlasztású szórási eljárások is, szivattyúi többségét sűrítettlevegő működteti.
A KREMLIN anyagellátó és szállító szivattyúk széles választékát kínáljuk különböző szállítási teljesítménnyel, 1 bar-tól akár 1000 bar nyomásig. Alkalmazási területük igen széles, amelyből kiemelkedik a festékszórás, a különböző festékek, technológiai folyadékok szállítása, csővezetékek nyomáspróbázása, de ezen túlmenően is számos alkalmazási lehetőség kínálkozik.

A festékszóró pisztolyok és anyagellátó-nyomótartályok az európai élvonalat képviselik mind a szórási minőség, mind a megbízhatóság szempontjából. Különösen a levegőporlasztású kézi és automata szórófejek területén képviseltetik magukat csúcsminőségű, széles kínálattal. A korszerű, környezetkímélő és gazdaságos HVLP szórási rendszerben is több kézi és automata modellt kínálunk. Speciális kivitelként említhetjük a különösen koptató-, illetve az erősen maró és korrozív anyagok szórására kifejlesztett modelleket.

Oldal tetejére ^

 

Fűtéstechnikai divízió az olasz BLOWTHERM cég kizárólagos magyarországi képviseletét látja el.

Gyártmányaik között első sorban ipari méretű berendezéseket találunk:

  • Hőlégfúvó berendezések falra szerelhető, és álló kivitelben, gáz és olaj fűtéssel, 20 – 1000 kW teljesítményhatárok között.   

Alkalmazhatók közvetlen levegőfűtésre (pl. raktárak, ipari- és sportcsarnokok), valamint festőműhelyek kemencék temperált levegő utánpótlására.

  • Melegvizes kazánok gáz és olaj fűtéssel, 20-3500 kW teljesítményhatárok között, fűtésre, és használati melegvíz előállításra.

 

Oldal tetejére ^

A divízió a GARIONI NAVAL cég gőzfejlesztőit, gőzkazánjait elsősorban technológiai gőz szükséglet kielégítésére ajánlja

  • Gőzkazánok és gyors-gőzfejlesztők gáz- és elektromos működtetéssel.
  • Termo-olaj kazánok
  • Vízlágyítók

A berendezések szervizelését, karbantartását cégünk saját szerviz csapata végzi, akik az ország több pontjáról indulva gyors autóikkal gyors segítséget nyújtanak szükség esetén. Ennek feltételeit az elmúlt évek során értékesített több száz berendezés teremti meg.

 

Oldal tetejére ^

 

A DEWA Zrt. számos kulturális és sportesemény támogatásával kíván hozzájárulni a kellemesebb közérzet kialakításához Magyarországon.

Honlapunkon kellemes böngészést kívánunk!

Reméljük, hogy tevékenységünk felkeltette érdeklődésüket, és a jövőben Önök is igénybe veszik szolgáltatásainkat, termékeinket!

Oldal tetejére ^